Velux Preview
Home » Video Trainingen » Instructievideo’s

Instructievideo’s


Instructievideo’s of how-to video’s zijn cruciaal bij het tonen van de werking van een product of dienst. Een degelijke how-to video toont aan de hand van een aantal stappen hoe je iets specifiek moet uitvoeren. Instructiefilms kan je op verschillende manieren maken: met behulp van getekende beelden, 2D of 3D animatie, met of zonder tekstoverlay, met of zonder voice-over, etc.

Je eigen instructievideo’s maken

Er zijn heel wat videotrainingen die je zelf kan volgen om instructievideo’s te maken. Voor het open trainingsaanbod rond video, werken we samen met onze partner Catena Company. Na deze trainingen kan je zelf praktisch aan de slag om je eigen video’s te maken.

Laat je instructiefilms maken

Wil je een instructiefilm maken met de nodige visuele toeters en bellen, zoals 2D of 3D animatie? Wij bereiden een duidelijk scenario met een stappenplan voor. Onze regisseur zorgt dat dit plan perfect in beeld komt. Tot slot voegt ons post-productieteam in de montage de nodige visuele effecten toe conform je eigen huisstijl.

Een video opleiding op maat?

Neem vrijblijvend contact op. Graag zitten we met je samen om te kijken hoe we je kunnen ondersteunen in het  creëren van video content, of je te leren hoe zelf aan de slag kan gaan.