Video Trainingen
Home » Video Trainingen

Het mogelijke aanleren met videotrainingen


Wij trainen je zodat je de nodige praktische vaardigheden ontwikkelt om zelf kwaliteitsvolle video’s te maken. Ook trainen we je zodat je marketing afdeling zelf kan opvolgen hoe je films het doen op basis van de vooropgestelde doelen van het strategisch plan. Voor deze opleidingen doen we een beroep op Catena Company.

Onze videotrainingen helpen je je doel te bereiken.

Event video’s

Je investeert in het organiseren van een evenement. Met een event video kan je ervoor zorgen dat je evenement een tweede leven krijgt. Je toont de beste momenten van de dag, zodat ook wie niet aanwezig was, een idee krijgt van het hele gebeuren.

Lees meer

Video testimonials

Je wil graag je klanten hun verhaal in beeld brengen. Want niets komt zo authentiek over als een klant die eerlijk zijn bevindingen kan delen.

Lees meer

Instructievideo’s

Instructievideo’s of how-to video’s zijn cruciaal bij het tonen van de werking van een product of dienst. Een degelijke how-to video toont aan de hand van een aantal stappen hoe je iets specifiek moet doen. 

Lees meer

Samenzitten om te bekijken hoe we jou het beste trainen?

Neem contact op. We zitten graag met je samen om te zien hoe we je kunnen helpen om video content voor je te maken of je te leren dat zelf te doen.