Catena Company is op zoek naar een creatieve digital marketing verantwoordelijke

Catena Company is op zoek naar een creatieve digital marketing verantwoordelijke

 Catena Company is op zoek naar een creatieve digital marketing verantwoordelijke om onze groeiende organisatie te versterken.

Online en social media is jouw passie, je volgt de ontwikkelingen op de voet en bent als eerste op de hoogte van de nieuwe digitale en communicatietrends (social mobile, content marketing, personalisation, SEO, SEA, Google Analytics …)

Je neemt initiatieven om deze ontwikkelingen te vertalen naar concrete acties. In deze functie, ben je verantwoordelijk voor het management van alle digitale platvormen en communicatie...

In deze functie, ben je verantwoordelijk voor het management van alle digitale platvormen en communicatie en zorg je hierdoor mee voor het realiseren van onze bedrijfsdoelstellingen en deze van onze klanten. Je combineert je kennis van internet en digitale marketing met je zakelijke inzicht om meer naamsbekendheid te creëren, de leadgeneratie en de betrokkenheid van klanten te vergroten.

Download deze vacature.

Like

Over de auteur

Fernando Pauwels

Fernando Pauwels

Fernando Pauwels is de zaakvoerder van Motion In Sync, hij is een gepassioneerde creatieve filmmaker, die u willen helpt om uw verhaal zo sterk mogelijk te brengen met een zo groot mogelijke visuele impact.

Recent Posts

Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Je kan op elk moment uitschrijven. Bij inschrijving ontvang je meteen een gratis gids met daarin onze 50 beste film- en editing tips!