Welkom op onze nieuwe site!

Welkom op onze nieuwe site!

Vijf jaar geleden zag Motion in Sync het levenslicht. Na talloze geslaagde films en motion graphics producties (en een enkele mislukking - let's face it), staat Motion in Sync aan de vooravond van een nieuwe stap in haar evolutie. Het heeft even geduurd, maar Motion in Sync in nu een volwaardige zelfstandige BVBA met een nieuwe partner aan boord. Catena Company heeft veel ervaring in het geven van creatieve trainingen en workflowautomatisatie en we verwachten veel uit de bundeling van de krachten. 


Op 22 maart organiseren we als startevent een Brandowners Night, waarbij we het nieuwe MIS 2.0 boven de doopvont houden. Tijdens deze avond zal Fernando, de zaakvoerder van MIS,  iets unieks doen, nl. we tonen de interne keuken van hoe een film tot stand komt en welke budgetten daarbij horen. Zo willen we brandowners de tools geven om betere beslissingen te nemen rond de filmproducties die ze maken. 

 
Motion in Sync zal in de toekomst, door het verwerven van een apart design- en salesteam, nog betere filmproducties kunnen opleveren. We zijn een team van gepassioneerde creatieve filmmakers, die u willen helpen om uw verhaal zo sterk mogelijk te brengen met een zo groot mogelijke visuele impact. We zijn gedreven door de visie om knappe films te maken, die inspirerend werken met een groots resultaat.
 
En als u zelf aan de slag wil gaan met film en video, kunnen we u ook verder helpen. Vanuit Catena Company bieden we opleidingen aan rond video en motion graphics. En als u na een opleiding een project hebt dat alsnog uw petje te boven gaat, komen we u graag verder helpen.

Like

Over de auteur

Fernando Pauwels

Fernando Pauwels

Fernando Pauwels is de zaakvoerder van Motion In Sync, hij is een gepassioneerde creatieve filmmaker, die u willen helpt om uw verhaal zo sterk mogelijk te brengen met een zo groot mogelijke visuele impact.

Recent Posts

Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Je kan op elk moment uitschrijven. Bij inschrijving ontvang je meteen een gratis gids met daarin onze 50 beste film- en editing tips!